Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het inleveren van een aanmeldingsformulier bij onze ledenadministratie, Gerdien Brinoord (ledenadministratie@vvforza.nl). Het formulier voor het aanmelden als jeugdspeler kun je downloaden door hier te klikken.

Om je aan te melden als senior speler kun je een formulier downloaden door hier te klikken.

Wanneer je interesse hebt om enkele trainingen te volgen kun je contact opnemen met de TC. Zij zijn te bereiken via tc@vvforza.nl.

Afmelden

Je kunt je afmelden door dit schriftelijk of per e-mail in te dienen bij (ledenadministratie@vvforza.nl). De afmelding wordt van kracht aan het eind van een verenigingsjaar. Dit betekent dat er voor 1 juli moet worden afgemeld.

Contributie

In de algemene ledenvergadering van 4 november 2021 zijn de onderstaande contributies vastgesteld.

Seizoen 2021/2022:

Mini’s

• Verenigingscontributie € 136,00

• Verenigingscontributie € 201,00

• Verenigingscontributie € 246,00

Dames 1

• Verenigingscontributie € 281,00

Recreanten Competitie

• Verenigingscontributie € 171,00

Recreanten Overig

• Verenigingscontributie € 140,00

All Old Stars

• Verenigingscontributie € 105,00

In seizoen 2021-2022 wordt per lid € 17,50 afgedragen aan NeVoBo dit is al in de contributie meegerekend.

Voorts worden kosten gemaakt om de contributies te incasseren.
Leden met zwangerschapsverlof dienen het gedeelte van de contributie die voor de bond is bestemd wel te voldoen.

Het streven is om in week 47 de eerste helft van de contributie voor de vereniging plus de bondsbijdrage ad € 17,50 te incasseren. De incasso van de andere helft volgt in de maand maart 2022.

Voor contact, vul het onderstaande formulier in: