Doe mee met het Paasvolleybaltoernooi

Hallo paasvolleyballers,

Wij van V.V. Forza Harfsen-Laren, willen jullie graag weer uitnodigen om mee te doen aan het jaarlijkse paasvolleybaltoernooi op tweede paasdag in Hoeflo, Harfsen! Dit jaar valt dat op maandag 10 april. Iedereen kan en mag mee doen. Verzamel dus je familie, vrienden, buren, collega’s of wie dan ook en kom gezellig volleyballen!!

Download het Paasvolleybal inschrijfformulier

Senioren

Voor de middelbare schooljeugd en volwassenen bestaat een team uit minimaal 6 en maximaal 11 spelers. Om het zo eerlijk mogelijk te houden, gelieve niet meer dan 2 competitie spelende senioren volleyballers per team in het veld. Het inschrijfformulier vind je op www.vvforza.nl. Deze mag je invullen en inleveren via de mail: paasvolleybalforza@outlook.com of via de app: 0627597902. De kosten zijn 25 euro per team.

Jeugd

Voor de basisschooljeugd is er een ochtendprogramma, hiervoor mag je je individueel, als tweetal, drietal of als team aanmelden. Je kunt je heel makkelijk aanmelden door een mailtje of een appje te sturen naar paasvolleybalforza@outlook.com of via de app: 0627597902. Geef hierin je naam en leeftijd door. De kosten zijn 2 euro per kind.

Zorg dat je je hebt ingeschreven vóór vrijdag 31 maart!

Graag tot dan!

Paasvolleybalcommissie V.V. Forza