Corona protocol VV Forza

Algemeen
Naast en in lijn met de algemene richtlijnen van het RIVM en het protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF gelden de volgende specifieke richtlijnen in de Braninkhal in Laren en Hoeflo in Harfsen.

Blijf thuis bij:

• De volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en koorts;
  • Als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38,0 C) en/of benauwdheidsklachten heeft;
  • Als iemand in de afgelopen 14 dagen in jouw huishouden of nabije omgeving positief is getest op Covid-19.

Wedstrijden Jeugd en Senioren

• Lees de posters bij de accommodatie en volg de looproutes en aanwijzingen van de beheerder/toezichthouder ter plekke op.
  • Schud geen handen, maar begroet collega’s en teams wel;
  • Schoonmaken scheidsrechtersstoel, banken en andere materialen;
  • Kom zoveel mogelijk in wedstrijdkleding naar de wedstrijden;
  • Laat geen spullen in de kleedkamer liggen;
  • Douchen kan/mag, maar houd 1,5 m afstand!
  • De trainer/coach/aanvoerder is verantwoordelijk voor een presentielijst (ivm mogelijk contact onderzoek). Deze lijst hoeft niet afgegeven te worden, dient voor eigen administratie.
  • Niet schreeuwen en yellen, maar rustig vieren van een punt.
  • Ook 1,5 meter afstand voor wissels en coach ouder dan 18 jaar en coach tot spelers van de ABC jeugd.
  • Bij een uitwedstrijd: advies om een mondkapje te dragen als mensen uit een ander huishouden in uw auto meerijden, met uitzondering voor kinderen tot 12 jaar.

Wedstrijden CMV

• Lees de posters bij de accommodatie en volg de looproutes en aanwijzingen van de beheerder/toezichthouder ter plekke op;
  • Bij het veld is 1 begeleider toegestaan. Alle andere begeleiders en chauffeurs moeten plaatsnemen op de tribune en zich registreren als toeschouwer.

Publiek

• Vanaf 29 september 18.00 uur is publiek 3 weken niet meer toegestaan bij sportactiviteiten.

Sportcafés

• De sportcafés bij de sporthallen zijn vanaf 29 september 18:00 uur 3 weken gesloten.

Wij vragen een ieder zich aan deze richtlijnen te houden om zo veilig en gezond sporten mogelijk te maken.

Bestuur VV Forza