Meisjes C1

Seizoensafsluiting | Meisjes C1

Ga naar de pagina van Meisjes C1

Na een absoluut spannende eerste helft van het seizoen, waarbij wij net niet mochten promoveren (wij werden 3e in de poule), hadden we ons voor de tweede helft van dit seizoen voorgenomen om kampioen te worden. Mooi streven, toch? En vanaf januari gingen we hard. Keihard! En net toen we de winst konden ruiken,…. boem…. Corona.

Alles kwam stil te liggen. Geen wedstrijden meer, geen trainingen, geen school, zelfs geen afspraakjes meer. En toen, vrij snel het nieuws dat er door dit abrupte einde van het volleybalseizoen geen enkel team tot kampioen wordt uitgeroepen. Jammer, heel jammer. Wij hadden ons op een mooi feestje verheugd. Helemaal omdat onze Evie, Forza gaat verlaten. Evie Paalman gaat vanaf nu bij Rivo Rijssen spelen. En wij wilden toch nog afscheid van haar nemen.

Zaterdag 20 juni zijn wij even lekker met elkaar gaan chillen. Wij hadden monchoutaart, oreokoekjes, cupcakes, frisdrank en cadeautjes. Een cadeau voor onze trainster Leonie Ebbekink en een cadeau voor Evie. Wij hebben van beiden afscheid genomen. Leonie, bedankt voor alle trainingen! Evie, bedankt voor jouw inzet en gezelligheid! Laten we hopen dat wij na de zomervakantie weer lekker mogen ballen, naar school kunnen en lol mogen maken. Wij zijn heel erg benieuwd in welke teams wij worden ingedeeld.

Fijne zomer gewenst voor iedereen!

Groeten van Esmee, Evie, Jiske, Marit, Marjolein, Myrthe, Noor & Tess

Media