Dames 6

Op de dinsdagavond hebben wij weer eens een heel ander deel van Nederland gezien, na meer als een uur te hebben gereden kwamen we aan in Pannerden (wie wat waar hoe???). Eenmaal opgewarmt, gingen wij de wedstrijd met vol vertrouwen in, want ja wie kan nou zeggen dat ze alles met 4-0 hebben gewonnen? Nou wij dus . Ondanks dat wij met 5 spelers van het huidige dames 6 team waren, konden Natasja & Aniek ons versterken op deze dinsdagavond en hier waren wij natuurlijk heel blij mee!!
De eerste set was niet foutloos, maar 10-25 is niet slecht. De tweede set ging hetzelfde als de eerste set, niet op en top. Aan de andere kant van het net kregen ze licht de smaak te pakken , maar met behulp van het goede gejuich wonnen we de set met 10 punten verschil!
De derde set... niet best, we gaven de dinsdag avond maar de schuld. Na enkele wissels uitgevoerd te hebben door onze top coach Dianne hebben we de set op het nippertje binnen weten te halen, 26-28..
In set nummer 4 bleven we een beetje hangen in de vorige set, de passes kwamen niet aan, we maakten de kansen niet af je weet wel hoe dat gaat.. halverwege de set na een time out ging het al weer stukken beter, deze wonnen wij dan ook met 18-25.

De eerst volgende wedstrijd zal zijn op zaterdag 9 november in de Braninkhal in Laren!

Poule 4e Klasse H
Training 1 Maandag 19.00 - 20.30 uur (Braninkhal)
Training 2 Donderdag 20.00 - 21.00 uur (Braninkhal) Combitraining met A2
Trainer Leonie Ebbekink-Rappard