Paasvolleybaltoernooi (20-03-2019)

Hallo paasvolleyballers,

Wij van V.V. Forza Harfsen-Laren, willen jullie graag weer uitnodigen om mee te doen aan het jaarlijkse paasvolleybaltoernooi  op tweede paasdag in Hoeflo, Harfsen! Dit jaar valt dat op maandag 22 april. Iedereen kan en mag mee doen. Verzamel dus je familie, vrienden, buren, collega’s of wie dan ook en kom gezellig volleyballen!! Om het zo eerlijk mogelijk te houden, gelieve niet meer dan 2 competitie spelende volleyballers per team. Het inschrijfformulier vind je in Hoeflo, in de Braninkhal of op www.vvforza.nl. Deze mag je invullen en inleveren in Hoeflo of mailen naar diannejimmink@hotmail.com. De kosten zijn 25 euro per team.

Voor de basisschooljeugd is er een ochtendprogramma, hiervoor mag je je individueel aanmelden, zo kunnen wij de teams maken! Je kunt je heel makkelijk aanmelden door een mailtje te sturen met je naam en leeftijd naar diannejimmink@hotmail.com. In de mail kun je aangeven bij welk vriendje of vriendinnetje je graag in het team zou willen komen. De kosten zijn 2 euro per kind.

Zorg dat je je hebt ingeschreven vóór maandag 8 april!

Graag tot dan!

V.V. Forza