Vijftiende editie van het Lochem Recreantentoernooi (25-01-2019)


Afgelopen zondag 20 januari was weer de vijftiende editie van het Lochem recreanten volleybal toernooi in Laren.

Indertijd ontstaan toen de gemeenten Lochem en Gorssel werden samengevoegd. Met 5 heren en 6 damesteams was de opkomst weer goed. Er werd gespeeld op 3 velden wat alles een beetje krap maakte maar de sfeer was weer heel goed. Er was deze keer geen enkele ernstige blessure dus heeft de EHBO een rustig dagje gehad.

De heren speelde een halve competitie en de dames speelden in 2 poules waarna de winnaars een finale speelden. Bij de heren bleef het tot de laatste wedstijd spannend wie de eerste prijs zou winnen. Dat bleken uiteindelijk de heren van VIOS uit Eefde te zijn. De finale bij de dames ging tussen Avanti uit Lochem en BVC uit Barchem en werd na een spannende strijd gewonnen door BVC.

Na 4 uur intensief volleyballen was er voor een warme maaltijd gezorgd in de kantine van de sporthal. De dampende schalen nasi en bami met toebehoren gingen er goed in bij de deelnemers. De middag was al flink gevorderd toen de deelnemers voldaan naar huis gingen.

De prijsuitreiking werd ook deze keer weer verzorgd door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. Bij de heren was het deze keer VIOS uit Eefde dat de eerste prijs won en bij de dames was BVC uit Barchem de winnaar. Beide teams kregen de wisseltrofee uitgereikt door de burgemeester.

 


Algemeen Contact
(Secretaris)

Leonie Hendriks
E: info@vvforza.nl

Wedstrijdsecretariaat
Joyce Dekker
E: wedstrijdsecretariaat@vvforza.nl

Accommodatie
Dorpshuus Hoeflo
Tel: 0573 431779
E: info@hoeflo.nl

Accommodatie
De Braninkhal
Tel: 0573 401886
E: info@braninkhal.nl

VV Forza - Laren (Gld) en Harfsen
Ontwerp & realisatie: GHP-online